ЦПЛР Ученическо общежитие - Ловеч
Основно меню

16 ноември - Ден на толерантността!!!

Хората - еднакви, хората различни! Мир за всички!
Мисълта, която следваха непоколебимо при организирането и провеждането на Международния ден на толерантността младежите от Ученическо общежитие Ловеч!Щастието, любовта, стремежа за усъвършенстване, толерантността са в душата и на българина, и на руснака, и на украинеца, и на узбека, и на евреина!
Благодарим, скъпи ученици, за мъдростта, която ни предадохте и напомнихте днес....с много воля и въображение! Неповторимо е голямото сърце, украсено с мили думи и пожелания!
С искрена благодарност към Elena Savova за помощта, която ни оказа с осигуряването на прекрасните национални носии.
Някой някога е казал: „Човек е нещо несравнимо, нещо неописуемо.” Хората са различни поради много причини, но еднакви, поради повече. Хората са тези същества, на които им предстои да се съревновават помежду си, но и да се обединят.
16 ноември - Ден на толерантността!!! - Изображение 116 ноември - Ден на толерантността!!! - Изображение 216 ноември - Ден на толерантността!!! - Изображение 316 ноември - Ден на толерантността!!! - Изображение 416 ноември - Ден на толерантността!!! - Изображение 516 ноември - Ден на толерантността!!! - Изображение 616 ноември - Ден на толерантността!!! - Изображение 716 ноември - Ден на толерантността!!! - Изображение 8