ЦПЛР Ученическо общежитие - Ловеч
Основно меню

Знанието няма граници! Радваме се на постиженията си, но повдигаме летвата мъничко по-нагоре, всеки път щом успеем в нещо!
Това е мотивацията на нашите чудесни ученици от ЦПЛР Ученическо общежитие гр.Ловеч, отбелязвайки достойно за поредна година Деня на народните будители! Организирано и изведено докрай от Ученическия парламент състезание между четири отбора! Проведена занимателна и поучителна викторина за всички желаещи! И не на последно място - заслужено внимание за есетата на Ванеса Петкова и Василка Димитрова на тема "Кои са съвременните будители?" Или, както са написали те:
....съвременните будители са навсякъде около нас! Те са тези, които ни вдъхновяват и в които вярваме! Те съумяват да докоснат умовете и сърцата ни и да ни поведат към една напълно осъществима реалност! Мотивират ни да правим малки стъпки, но да не се отказваме!...и да не изпадаме в дрямка....
".....Учителите са съвременните будители, защото ни учат на верния път, показват ни посоката, събуждат желанието ни за знания и ни помагат в това да бъдем хора и да "не спим" за околния свят...."

 - Изображение 1 - Изображение 2 - Изображение 3 - Изображение 5 - Изображение 6 - Изображение 7