ЦПЛР Ученическо общежитие - Ловеч
Основно меню

Ден на безопасността на ROADPOL под мотото "ЛЕСНО Е ДА СПАСИШ ЖИВОТ! ПРОСТО СПАЗВАЙ ПРАВИЛАТА!"

"ЛЕСНО Е ДА СПАСИШ ЖИВОТ! ПРОСТО СПАЗВАЙ ПРАВИЛАТА!"
 
 
Участие на учениците от ЦПЛР Ученическо общежитие Ловеч в кампанията "Дни на безопасността на ROADPOL", организирана от Европейската мрежа на службите на пътна полиция ROADPOL, под патронажа на г-н Бойко Рашков, министър на вътрешните работи!
Беседа с много въпроси и отговори с госта на срещата инспектор пътна полиция г-н Пламен Симеонов, решаване на казуси при движение като пешеходци и велосипедисти от три невероятни отбора "Бял", "Зелен", "Червен" и викторина с всички присъстващи на събитието!
Благодарим ви, скъпи ученици, че приехте предизвикателството и отговорността!
 
Ден на безопасността на ROADPOL под мотото "ЛЕСНО Е ДА СПАСИШ ЖИВОТ! ПРОСТО СПАЗВАЙ ПРАВИЛАТА!" - Изображение 1Ден на безопасността на ROADPOL под мотото "ЛЕСНО Е ДА СПАСИШ ЖИВОТ! ПРОСТО СПАЗВАЙ ПРАВИЛАТА!" - Изображение 2Ден на безопасността на ROADPOL под мотото "ЛЕСНО Е ДА СПАСИШ ЖИВОТ! ПРОСТО СПАЗВАЙ ПРАВИЛАТА!" - Изображение 3Ден на безопасността на ROADPOL под мотото "ЛЕСНО Е ДА СПАСИШ ЖИВОТ! ПРОСТО СПАЗВАЙ ПРАВИЛАТА!" - Изображение 4Ден на безопасността на ROADPOL под мотото "ЛЕСНО Е ДА СПАСИШ ЖИВОТ! ПРОСТО СПАЗВАЙ ПРАВИЛАТА!" - Изображение 5Ден на безопасността на ROADPOL под мотото "ЛЕСНО Е ДА СПАСИШ ЖИВОТ! ПРОСТО СПАЗВАЙ ПРАВИЛАТА!" - Изображение 6Ден на безопасността на ROADPOL под мотото "ЛЕСНО Е ДА СПАСИШ ЖИВОТ! ПРОСТО СПАЗВАЙ ПРАВИЛАТА!" - Изображение 7Ден на безопасността на ROADPOL под мотото "ЛЕСНО Е ДА СПАСИШ ЖИВОТ! ПРОСТО СПАЗВАЙ ПРАВИЛАТА!" - Изображение 8