ЦПЛР Ученическо общежитие - Ловеч
Основно меню

Креативни и иновативни!!

КРЕАТИВНИ И ИНОВАТИВНИ!
 
Ученическо общежитие Ловеч – отново партньори в дейности по проект с основна целева група младежи от 15 до 29 години. Проектът МАРИО е финансиран от Европейския съюз и е воден от базираната в Лондон международна организация MRG.
Истинско предизвикателство и чест за младежите бе да слушат лекциите и водят активна полемика с г-н Калоян Константинов – главен редактор на първата демократична медия в България КлинКлин по темите на медийната грамотност и критичното мислене. Да имат възможността да чуят и премислят европейските ценности и човешки права представени от г-жа Ралица Диканска – представител на Дружество за ООН в България. Гражданското младежко участие бе представено по атрактивен и диалогичен начин от г-жа Адела Бозмарова – представител на Националния младежки форум в България.
Младежите, да бъдат различни, успешни и да бъдат промяната е позитивния контекст на проведената среща на 24.10. С благодарност към домакините на събитието – ПМГ гр.Ловеч.
Една емоционална, незабравима, поучителна и предизвикваща размисъл среща между поколенията!
Благодарим, скъпи наши ученици, че подкрепяте и участваме заедно във всички инициативи!
Креативни и иновативни!! - Изображение 1Креативни и иновативни!! - Изображение 2Креативни и иновативни!! - Изображение 3Креативни и иновативни!! - Изображение 4Креативни и иновативни!! - Изображение 5Креативни и иновативни!! - Изображение 6Креативни и иновативни!! - Изображение 7Креативни и иновативни!! - Изображение 8