ЦПЛР Ученическо общежитие - Ловеч
Основно меню

Нашата Коледа!!!

 
Нашата незабравима Коледа!!!
 
 
С наближаването на всяка Коледа, все повече и повече осъзнаваш, че най-големия подарък, който съдбата ти е подарила са приятелите и близките, които обичаш и времето изкарано с тях!
Скъпи наши ученици от Ученическо общежитие Ловеч, благодарим за най-прекрасните моменти с вас на традиционното ни коледно парти! Вашите щастливи усмивки са нашата гордост и удовлетворение. Нека дълги години "...бъдем заедно...", както се казва в любимата песен на УО Ловеч, където и да сме по света! Бъдете здрави, вдъхновени и обичани!
Мили завършили вече ученици, учим се от вас и всичко, което вие сте постигнали и продължаваме традицията! Бъдете здрави и щастливи и винаги сте добре дошли при нас отново и отново!
Благодарим, ви скъпи родители за невероятните деца, за които сте ни гласували доверие! Весели празници!
С благодарност на страхотния ни Ди Джей Андрей Цировски и любими водещи Asiqna Veleva и Цветелина Цолова! А най-обичаните Снежанка и Дядо Коледа са Simona Ignatowa и Алекс Манев! Незабравимо удоволствие е надиграването и спечеленото първо място за най-добре танцуваща двойка на 2022 година Ачи Милков и Валентина Дениславова!
Честито на Мис Нова 2023 година Simona Ignatowa и Мистър 2023 година Младен Младенов! Бъдете щастливи и достойни!
С уважение и прегръдки: Колективът на Ученическо общежитие Ловеч
Нашата Коледа!!! - Изображение 1Нашата Коледа!!! - Изображение 2Нашата Коледа!!! - Изображение 3Нашата Коледа!!! - Изображение 4Нашата Коледа!!! - Изображение 5Нашата Коледа!!! - Изображение 6Нашата Коледа!!! - Изображение 7Нашата Коледа!!! - Изображение 8