ЦПЛР Ученическо общежитие - Ловеч

Достойните будители от нашето общежитие!!!

Истинските будители от Ученическо общежитие - нашите прекрасни ученици Гали Друмева и Nikol Ivanova и техните успехи!
 
 
С благодарност към Камелия Златинова, помогна в най труден момент и видяхме едно голямо сърце...отново!
Първо място в общински конкурс по случай Ден на народните будители за Галя Друмева и грамота за добро представяне на Никол!
 
Най - голямата гордост за всички работещи и живеещи в Ученическо общежитие Ловеч! Поздравления, момичета!
 
".....1 ноември не е просто поредната дата в календара. Вярвям, че все пак по-доброто утре ще се случи. По-доброто, което ние носим в душата си и се готвим за него през целия живот. Смятам, че човек, когато носи в себе си доброто и го раздава, то всъщност по този начин въздига сам себе си. Има ги съвременните будители, хората, които не са се отказали да държат перото. В ролята на будители аз виждам българските учители, тази роля най-много им приляга.....Нека благодарим на всички съвременни българи, които виждат смисъл в това за поддържат духа си буден....."
Достойните будители от нашето общежитие!!! - Изображение 1Достойните будители от нашето общежитие!!! - Изображение 2Достойните будители от нашето общежитие!!! - Изображение 3Достойните будители от нашето общежитие!!! - Изображение 4Достойните будители от нашето общежитие!!! - Изображение 5Достойните будители от нашето общежитие!!! - Изображение 6