ЦПЛР Ученическо общежитие - Ловеч
Основно меню

Честит ден на щастието в аванс!

Дни преди Международния ден на щастието - 20.03!
 
Какво е щастието?! Усещането да бъдеш обичан, усешането да си приобщен към приятели и любими хора, заради това, което си! Да направиш нещо чудесно за другите и да ги изненадаш или просто да свириш или слушаш със сърцето и душата си!
Можете го, прекрасни младежи, от Ученическо общежитие Ловеч! Благодарим от сърце на Теодор Джабраилов за невероятните и позитивни емоции, които събудиха духа и създадоха мноооого настроение! Защото да си щастлив е и уважение - към себе си и към другите! Започнахме с прекрасните соленки приготвени от момичетата, продължихме с невероятните мелодии на Теодор, за да завършим .....с хоро!!! Непринудено, от душа и сърце!
Честит ден на щастието в аванс! От невероятните младежи на ЦПЛР УО Ловеч!
Честит ден на щастието в аванс! - Изображение 1Честит ден на щастието в аванс! - Изображение 2Честит ден на щастието в аванс! - Изображение 3Честит ден на щастието в аванс! - Изображение 4Честит ден на щастието в аванс! - Изображение 5Честит ден на щастието в аванс! - Изображение 6Честит ден на щастието в аванс! - Изображение 7Честит ден на щастието в аванс! - Изображение 8