ЦПЛР Ученическо общежитие - Ловеч
Основно меню

Празник на Ученическо общежитие Ловеч

Днес 21.11 е празника на Ученическо общежитие Ловеч! И датата не е избрана случайно - Деня на християнското семейство и младежта!

 

Какво е семейството? Пристан от житейските бури. Завръщане към себе си. Извор на любов и подкрепа. Спомени. И мечти. И още толкова други неща...

 

Това е нашият дом, това е нашето второ семейство, това са нашите уникални младежи! Да съхраним моментите заедно и запазим позитивността на нашите неповторими емоции през годините!

 

СЕМЕЙСТВОТО НЕ Е НЕЩО ВАЖНО. ТО Е ВСИЧКО!

 

Честит празник, скъпи колеги и мили ученици!

 

....и нашият нетрадиционен начин за отбележим празника и да бъдем заедно днес - с топли закуски приготвени от учениците и украсяване на новогодишната елха на УО - подарък от трета група!

Празник на Ученическо общежитие Ловеч - Изображение 1Празник на Ученическо общежитие Ловеч - Изображение 2Празник на Ученическо общежитие Ловеч - Изображение 3Празник на Ученическо общежитие Ловеч - Изображение 4Празник на Ученическо общежитие Ловеч - Изображение 5Празник на Ученическо общежитие Ловеч - Изображение 6Празник на Ученическо общежитие Ловеч - Изображение 7Празник на Ученическо общежитие Ловеч - Изображение 8