ЦПЛР Ученическо общежитие - Ловеч
Основно меню

Участие на наши ученици в проект Имам решение за моята зелена идея

Гимназисти от Ученическо общежитие Ловеч подготвят екопроекти с подкрепата на ментори
 
 
Ученици от Център за подкрепа и личностно развитие Ученическо общежитие Ловеч, Национално училище по пластични изкуства и дизайн "Акад. Дечко Узунов" - гр. Казанлък, СУ "Братя Петър и Иван Каназиреви" - гр. Разлог, ПГ по МСС - гр. Разлог са партньори по проекта „Имам решение за моята зелена идея“ на Сдружение „Безопасни детски площадки“ гр.София, финансиран от Vivacom регионален грант. Младежите започнаха онлайн обучението си за генериране и управление на екопроекти в своите градове. Инициативата се организира с подкрепата на община Разлог и на Асоциацията на специалистите по комуникации в общините.
С лектори и ментори учениците работят по идеи, съвместно с общината, бизнеса, гражданите. Те ще посрещнат предизвикателството да управляват сами доброволческите си проекти, като ще разполагат с бюджет, ще имат крайни срокове и ще работят с медиите, ще създават общности.
Предстоят обучения със специалисти по комуникация, за взаимодействие с институции, по екипна работа и бизнес управление, за планиране на финансови разходи и по изготвяне на бюджет. Ученическите екипи ще работят по проектите си през лятото до осъществяването им до края на септември.
Успех, скъпи ученици! Можете!
Участие на наши ученици в проект Имам решение за моята зелена идея - Изображение 1Участие на наши ученици в проект Имам решение за моята зелена идея - Изображение 2Участие на наши ученици в проект Имам решение за моята зелена идея - Изображение 3Участие на наши ученици в проект Имам решение за моята зелена идея - Изображение 4