ЦПЛР Ученическо общежитие - Ловеч
Основно меню

Успяваме в доброто! Заедно! - Национален ден на благотворителността!

Днес Ученическо общежитие Ловеч отбелязва Националния ден на благотворителността.

За първи път деня на благотворителността се отбелязва в България на 19ти октомври 2002 година по инициатива на фондация „Щедро сърце“. Датата отбелязва значението на благотворителността в борбата с бедността – една социална епидемия, която дори и днес, в 21. век, продължава.

Младежите от ЦПЛР УО Ловеч предложиха на своите съученици приготвени от тях  в предходния ден домашни соленки и сладки. Целия екип и ученици се включиха в кампанията. По идея на Ученическия съвет събраните средства ще бъдат дарени за Уницеф, кампанията "Дари сега". Допълнително учениците подготвиха кутия с претенциозното име "Планина на стотинките" . В нея до 13.11 - деня на добротата всички "излишни" монети ще бъдат пускани там, за да се събере по-голяма дарителска сума!

И да! Всички бяха активни и съпричастни! Успяваме в доброто! Заедно!

Успяваме в доброто! Заедно! - Национален ден на благотворителността! - Изображение 1Успяваме в доброто! Заедно! - Национален ден на благотворителността! - Изображение 2Успяваме в доброто! Заедно! - Национален ден на благотворителността! - Изображение 3Успяваме в доброто! Заедно! - Национален ден на благотворителността! - Изображение 4Успяваме в доброто! Заедно! - Национален ден на благотворителността! - Изображение 5Успяваме в доброто! Заедно! - Национален ден на благотворителността! - Изображение 6Успяваме в доброто! Заедно! - Национален ден на благотворителността! - Изображение 7Успяваме в доброто! Заедно! - Национален ден на благотворителността! - Изображение 8